Το προϊόν μας 2018-06-17T14:53:45+00:00

Το προϊόν μας

Μπαίνοντας στο χώρο της τυποποίησης και του εμπορίου τροφίμων αντιληφθήκαμε τους ασύλληπτους όγκους υλικών, και κατ’ επέκταση πόρων, που σπαταλώνται σε όλη την εφοδιαστική αλυσίδα και συνειδητοποιήσαμε το τεράστιο αποτύπωμα άνθρακα που έχουν  τα προϊόντα που φτάνουν στο τραπέζι μας. Η διαπίστωση αυτή σε συνδυασμό με την δεδομένη ευαισθητοποίηση μας σε περιβαλλοντικά θέματα, διαμόρφωσε τον βασικό άξονα πάνω στον οποίο κινήθηκε ο σχεδιασμός και η επιλογή των συσκευασιών μας:

Στόχος μας δεν είναι η εμφάνιση με κάθε κόστος. Επιδιώκουμε ένα όμορφο αισθητικά αποτέλεσμα που να αντικατοπτρίζει την φιλοσοφία και την ποιότητα του προϊόντος μας, λαμβάνοντας όμως υπόψη τον περιβαλλοντικό παράγοντα. Πεποίθηση μας είναι ότι θα πρέπει ως κοινωνία, παραγωγοί και καταναλωτές να κάνουμε στροφή προς την ποιότητα και την ουσία της (δια)τροφής μας, δίνοντας λιγότερη έμφαση στην εμφάνιση.

Η εξίσωση ωστόσο δεν είναι εύκολη: Συμμόρφωση με την αυστηρή νομοθεσία και προδιαγραφές συσκευασίας και σήμανσης των τροφίμων από τη μία, και διατήρηση χαμηλού κόστους, αισθητικά όμορφο αποτέλεσμα με όσο το δυνατόν πιο φιλική προς το περιβάλλον συσκευασία από την άλλη.

Βασική επιδίωξή μας είναι να ελαχιστοποιήσουμε το πλαστικό στις συσκευασίες μας και να αποφύγουμε τα περιττά υλικά. Όπου αυτό δεν είναι εφικτό, προσπαθούμε οι συσκευασίες να είναι επαναχρησιμοποιήσιμες και φυσικά ανακυκλώσιμες.

50ml

Διαστάσεις: 8 cm x 8 cm x 4,3 cm
Τμχ./συσκευασία: Κατά παραγγελία

Παραγγελία

Συγκεντρώσαμε όλα τα αρώματα και τις γεύσεις από το «Ταξίδι» και τα αιχμαλωτίσαμε σε αυτό το διάφανο μπουκαλάκι που θυμίζει άρωμα. Το βάλαμε στο ξύλινο κουτάκι του για να το προστατεύσουμε από το ηλιακό φως και, μαζί με την κάρτα από ανακυκλωμένο χαρτί, δημιουργήσαμε μια καλαίσθητη και πλήρως επαναχρησιμοποιούμενη συσκευασία δώρου που μπορεί να αποτελέσει λύση σε πολλές περιστάσεις: από μπομπονιέρα σε βαφτίσεις και γάμους, δώρο καλωσορίσματος για τους φιλοξενούμενους στο Airbnb διαμέρισμά σας, το yatch, ή το ξενοδοχείο σας, έως εταιρικό δώρο ή ένα όμορφο αναμνηστικό που θα πάρετε για να χαρίσετε σε κάποιο αγαπημένο πρόσωπο επιστρέφοντας από τις διακοπές σας στην Ελλάδα.

100ml

Βάρος/τμχ.: 195 gr

Διατίθεται σε:
Συσκευασία 35 τμχ. Διαστάσεις: 30,5 cm x20,5 cm x 16 cm Βάρος: 6,8 kg
*Δυνατότητα παραγγελίας μικρότερου αριθμού τμχ./συσκευασία.

Παραγγελία

Από 1η Ιανουαρίου 2018 εφαρμόζεται στην Ελλάδα ο νόμος για τις σφραγισμένες, μη επαναγεμιζόμενες συσκευασίες ελαιόλαδου στα τραπέζια των εστιατορίων. Δημιουργήσαμε λοιπόν την γυάλινη συσκευασία των 100 ml για τους ιδιοκτήτες των εστιατορίων και τους σεφ που θέλουν να προσφέρουν στους πελάτες τους ένα ποιοτικό προϊόν, το οποίο θα αναδείξει τα πιάτα τους και θα εισάγει τους καταναλωτές στα αρώματα και τις γεύσεις του ποιοτικού ελληνικού εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου.
Ιδανική λύση επίσης για όσους ταξιδεύουν και χρειάζονται μια εύκολα μεταφερόμενη συσκευασία με το ελαιόλαδο για το μαγείρεμά τους: ορειβάτες, πεζοπόροι, κατασκηνωτές, kayakers!
Σημείωση: Στην προσπάθεια μας να μειώσουμε το πλαστικό στις συσκευασίες μας, η συγκεκριμένη συσκευασία δεν περιλαμβάνει ρυθμιστή ροής.

500ml

Βάρος/τμχ.: 870 gr

Διατίθεται σε:
Συσκευασία 2 τμχ. Διαστάσεις: 16 cm x 16 cm x 23 cm Βάρος: 1,7 kg
Συσκευασία 6 τμχ. Διαστάσεις: 25 cm x 16,5 cm x 23 cm Βάρος: 5,5 kg
Συσκευασία 12 τμχ. Διαστάσεις: 25 cm x 32 cm x 24 cm Βάρος: 10,5 kg

Παραγγελία

Για όσους αγαπούν το ποιοτικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και το χρησιμοποιούν καθημερινά στις σαλάτες και τα πιάτα τους.

Γυάλινη συσκευασία με ρυθμιστή ροής για καλύτερη διαχείριση της ποσότητας που προσθέτετε στα πιάτα σας. Ο ρυθμιστής αφαιρείται εύκολα για επαναπλήρωση του μπουκαλιού και εκ νέου χρήση του.

3 Litre

Βάρος/τμχ.: 3,06 kg

Διατίθεται σε:
Μεμονωμένη συσκευασία του 1 τμχ. Διαστάσεις: 16 cm x 16 cm x 23 cm
Συσκευασία 4 τμχ. Διαστάσεις: 25 cm x 32 cm x 24 cm Βάρος: 12,25 kg

Παραγγελία

Οικογενειακή συσκευασία σε λευκοσιδηρό περιέκτη ιδανική για τους λάτρεις του εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου που το χρησιμοποιούν καθημερινά, ακόμα και στη μαγειρική τους.

Ενδείκνυται για χρήση και σε κουζίνες εστιατορίων.