Εμπειρίες 2021-07-25T12:39:40+00:00

Γευσιγνωσίες ελαιολάδου

Μεγαλώσαμε μέσα στους ελαιώνες. Το ελαιόλαδο ήταν πάντα κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Λατρεύουμε ότι έχει να κάνει με την καλλιέργεια και την παραγωγή του!

Μοιραζόμαστε αυτή την αγάπη μαζί σας!

Ελάτε μαζί μας και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία που θα σας βάλει στον μαγικό κόσμο του ελαιολάδου.

Περίπατος και γευσιγνωσία στον ελαιώνα

Ξεκινάμε τη βόλτα μας στον ελαιώνα μας, και εξηγούμε τα πάντα για την ιστορία της ελιάς και του ελαιολάδου στην Κρήτη, την καλλιέργεια της ελιάς και τις ιδιαίτερες μεθόδους που χρησιμοποιούμε στα χωράφια μας.

Μοιραζόμαστε μαζί σας όλα τα μικρά μυστικά της παραγωγής εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου κορυφαίας ποιότητας, τα οποία, πιστέψτε μας, είναι πολλά και άγνωστα στους περισσότερους!

Συνεχίζουμε με τη γευσιγνωσία. Δοκιμάζουμε διάφορες κατηγορίες ελαιολάδου και μαθαίνουμε να ξεχωρίζουμε τα οργανοληπτικά τους χαρακτηριστικά (τα αρώματα και τις γεύσεις) και τα ελαττώματα. Βασικός στόχος μας είναι να καταλάβουμε τι σημαίνει πραγματικά εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και πώς να το ξεχωρίζουμε. Ένα από τα αγαπημένα κομμάτια της δουλειάς μας είναι να μοιραζόμαστε μαζί σας ό,τι έχουμε μάθει στην μέχρι τώρα πορεία μας!

Κλείνουμε την εμπειρία μας με ένα μικρό μεζέ με τοπικά προϊόντα και το Ταξίδι μας, μαζί με ένα ποτήρι κρασί, συζητώντας κάτω από τα ελαιόδεντρα και απολαμβάνοντας την ηρεμία της φύσης.

Ακόμα και αν πιστεύετε ότι γνωρίζετε τα πάντα για το ελαιόλαδο, είμαστε σίγουροι ότι θα εκπλαγείτε από τα πολλά που θα ακούσετε. Εμπιστευτείτε μας και ζήστε μια πανέμορφη εμπειρία.

Κράτηση

Πού : Στον ελαιώνα μας

Πότε: Δευ. – Τρί. – Τετ.: 18:00-20:00

Διάρκεια: 2 ώρες

Τι περιλαμβάνει: 4 δείγματα + μεζέ με 1 ποτήρι κρασί

Άτομα: 2-6

Τιμή: €28/άτομο (για παιδιά έως 15 ετών ισχύει έκπτωση 20%)

Κράτηση

Προτιμάτε να απολαύσετε την εμπειρία ΜΟΝΟ με την οικογένεια ή τους φίλους σας; Κάντε κράτηση για ιδιωτικό γκρουπ!

Τιμή: 2-4 άτομα: €35/άτομο, 5-6 άτομα: €28/άτομο

Για παιδιά έως 15 ετών ισχύει έκπτωση 20%

Κράτηση

Γευσιγνωσία ελαιολάδου προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας

Διοργανώνουμε γευσιγνωσίες ελαιολάδου για διάφορες περιστάσεις. Είτε είστε ιδιοκτήτης ξενοδοχείου και θέλετε να προσφέρετε μια ξεχωριστή εμπειρία στους πελάτες σας, είτε εταιρεία που θέλετε μια ιδιαίτερη δραστηριότητα για την ομάδα σας, είτε απλά έχετε μια ιδιαίτερη περίσταση και θέλετε κάτι ξεχωριστό, είμαστε εδώ για να το οργανώσουμε μαζί.

Πείτε μας τι χρειάζεστε συμπληρώνοντας τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Κράτηση