Το προϊόν μας 2021-07-25T13:16:14+00:00

Το προϊόν μας

Μπαίνοντας στο χώρο της τυποποίησης και του εμπορίου τροφίμων αντιληφθήκαμε τους ασύλληπτους όγκους υλικών, και κατ’ επέκταση πόρων, που σπαταλώνται σε όλη την εφοδιαστική αλυσίδα και συνειδητοποιήσαμε το τεράστιο αποτύπωμα άνθρακα που έχουν  τα προϊόντα που φτάνουν στο τραπέζι μας. Η διαπίστωση αυτή σε συνδυασμό με την δεδομένη ευαισθητοποίηση μας σε περιβαλλοντικά θέματα, διαμόρφωσε τον βασικό άξονα πάνω στον οποίο κινήθηκε ο σχεδιασμός και η επιλογή των συσκευασιών μας:

Στόχος μας δεν είναι η εμφάνιση με κάθε κόστος. Επιδιώκουμε ένα όμορφο αισθητικά αποτέλεσμα που να αντικατοπτρίζει την φιλοσοφία και την ποιότητα του προϊόντος μας, λαμβάνοντας όμως υπόψη τον περιβαλλοντικό παράγοντα. Πεποίθηση μας είναι ότι θα πρέπει ως κοινωνία, παραγωγοί και καταναλωτές να κάνουμε στροφή προς την ποιότητα και την ουσία της (δια)τροφής μας, δίνοντας λιγότερη έμφαση στην εμφάνιση.

Η εξίσωση ωστόσο δεν είναι εύκολη: Συμμόρφωση με την αυστηρή νομοθεσία και προδιαγραφές συσκευασίας και σήμανσης των τροφίμων από τη μία, και διατήρηση χαμηλού κόστους, αισθητικά όμορφο αποτέλεσμα με όσο το δυνατόν πιο φιλική προς το περιβάλλον συσκευασία από την άλλη.

Βασική επιδίωξή μας είναι να ελαχιστοποιήσουμε το πλαστικό στις συσκευασίες μας και να αποφύγουμε τα περιττά υλικά. Όπου αυτό δεν είναι εφικτό, προσπαθούμε οι συσκευασίες να είναι επαναχρησιμοποιήσιμες και φυσικά ανακυκλώσιμες.

100ml

Από 1η Ιανουαρίου 2018 εφαρμόζεται στην Ελλάδα ο νόμος για τις σφραγισμένες, μη επαναγεμιζόμενες συσκευασίες ελαιόλαδου στα τραπέζια των εστιατορίων. Δημιουργήσαμε λοιπόν την γυάλινη συσκευασία των 100 ml για τους ιδιοκτήτες των εστιατορίων και τους σεφ που θέλουν να προσφέρουν στους πελάτες τους ένα ποιοτικό προϊόν, το οποίο θα αναδείξει τα πιάτα τους και θα εισάγει τους καταναλωτές στα αρώματα και τις γεύσεις του ποιοτικού ελληνικού εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου.
Ιδανική λύση επίσης για όσους ταξιδεύουν και χρειάζονται μια εύκολα μεταφερόμενη συσκευασία με το ελαιόλαδο για το μαγείρεμά τους: ορειβάτες, πεζοπόροι, κατασκηνωτές, kayakers!

Τμχ/συσκευασία: Κατά παραγγελία

Ζητήστε προσφορά

500ml

Για όσους αγαπούν το ποιοτικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και το χρησιμοποιούν καθημερινά στις σαλάτες και τα πιάτα τους.

Γυάλινη συσκευασία με ρυθμιστή ροής για καλύτερη διαχείριση της ποσότητας που προσθέτετε στα πιάτα σας. Ο ρυθμιστής αφαιρείται εύκολα για επαναπλήρωση του μπουκαλιού και εκ νέου χρήση του.

Διατίθεται σε:
Συσκευασία 2 τμχ.
Συσκευασία 4 τμχ.
Συσκευασία 6 τμχ.

Ζητήστε προσφορά

1 Litre

Λευκοσιδηρός περιέκτης 1 λίτρου. Ελαφρύτερη συσκευασία, ασφαλέστερη μεταφορά. Ιδανικό μέγεθος για όσους αγαπούν το ποιοτικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και το χρησιμοποιούν καθημερινά στις σαλάτες ή ως τελείωμα στα πιάτα τους.

Διατίθεται σε:
Συσκευασία 2 τμχ.
Συσκευασία 4 τμχ.
Συσκευασία 6 τμχ.

Ζητήστε προσφορά

3 Litre

Οικογενειακή συσκευασία σε λευκοσιδηρό περιέκτη ιδανική για τους λάτρεις του εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου που το χρησιμοποιούν καθημερινά, ακόμα και στη μαγειρική τους.

Ενδείκνυται για χρήση και σε κουζίνες εστιατορίων.

Διατίθεται σε:
Συσκευασία 1 τμχ.
Συσκευασία 2 τμχ.
Συσκευασία 4 τμχ.

Ζητήστε προσφορά

5 Litre

Η μέγιστη συσκευασία που επιτρέπεται από τη νομοθεσία για τη λιανική πώληση ελαιολάδου. Λευκοσιδηρός περιέκτης. Ιδανικό μέγεθος για όσους καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου στην κουζίνα τους.

Διατίθεται σε:
Συσκευασία 1 τμχ.
Συσκευασία 2 τμχ.
Συσκευασία 4 τμχ.

Ζητήστε προσφορά